Julemeny 2021

Julekos i Pose

kr 220,- per person

  • Pestomarinert kalkun & waldorfsalat
  • Ribbe med estragonmajones og syltet rødløk
  • Dadler i bacon
  • Salte mandler
  • Chillimarinerte oliven og fetaost
  • Serranoskinke og Chorizo
  • Lagret høvding Sverre fra Orkladal Ysteri med fiken
  • Steambun med honning og sennepsglasert svinenakke,
    rødkålslow og bbq-saus
  • Saltkokte småpoteter
  • Grillet paprikadressing
  • Aioli
  • Foccaccia med rosmarin

Julekoldtbord med varm ribbe

kr 350,- per person

  • Kaldrøkt ørret fra Garnviks Røkeri med pepperrotrømme
  • Eggerøre med gressløk
  • Pepperstekt flatbiff med hjemmelaget remulade
  • Modne oster fra Orkladal Ysteri med fiken
  • Pestomarinert kalkun & waldorfsalat
  • Biter av hjemmelaget sylte med sennep, rødbeter og sprø løk
  • Tynne skiver av røkt svinebog og rødkålslow
  • Nystekt Foccaccia med rosmarin, godt smør og aioli
  • Langtidsstekt ribbe med sprø svor
  • Medisterkaker og julepølse fra Metervare
  • Rødkål, svisker og stekte eplebåter
  • Mandelpoteter
  • Hjemmelaget Julesaus

Varm Julemiddag

kr 269,- per person

  • Langtidsstekt ribbe med sprø svor
  • Medisterkaker og julepølse fra Metervare
  • Rødkål, svisker og stekte eplebåter
  • Mandelpoteter
  • Hjemmelaget Julesaus

Juletapas

kr 350,- per person

  • Tynnskåret serranoskinke og choricho med chornichons
  • Modne oster fra Orkladal Ysteri med fiken
  • Chillimarinert oliven og fetaost
  • Dadler i bacon
  • Steambun med honning og sennepsglasert svinenakke.
    Rødkålslow og bbq-saus
  • Biter av hjemmelaget sylte med sennep, rødbeter og sprø løk
  • Lefserull fylt med varmrøkt laks fra Garnviks Røkeri, ferskost, dill og sitron.
  • Saltkokte småpoteter
  • Grillet paprikadressing
  • Aioli
  • Foccaccia med rosmarin
  • Langtidsstekt ribbe krydret med «five spice» Med sprø svor, selvfølgelig.
  • Ribbesjy og surkål
  • Medisterkaker fra Metervare stekt med svisker og eple

Tillegg for dessert

  • Riskrem med rødsaus kr 49,- per pers
  • Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus kr 55,- per person.
  • Multekrem og krumkaker kr 60,- per person.