Julemeny 2021
Julekos i Pose
kr 220,- per person
- Pestomarinert kalkun & waldorfsalat
- Ribbe med estragonmajones og syltet rødløk
- Dadler i bacon
- Salte mandler
- Chillimarinerte oliven og fetaost
- Serranoskinke og Chorizo
- Lagret høvding Sverre fra Orkladal Ysteri med fiken
- Steambun med honning og sennepsglasert svinenakke,
rødkålslow og bbq-saus - Saltkokte småpoteter
- Grillet paprikadressing
- Aioli
- Foccaccia med rosmarin
Julekoldtbord med varm ribbe
kr 350,- per person
- Kaldrøkt ørret fra Garnviks Røkeri med pepperrotrømme
- Eggerøre med gressløk
- Pepperstekt flatbiff med hjemmelaget remulade
- Modne oster fra Orkladal Ysteri med fiken
- Pestomarinert kalkun & waldorfsalat
- Biter av hjemmelaget sylte med sennep, rødbeter og sprø løk
- Tynne skiver av røkt svinebog og rødkålslow
- Nystekt Foccaccia med rosmarin, godt smør og aioli
- Langtidsstekt ribbe med sprø svor
- Medisterkaker og julepølse fra Metervare
- Rødkål, svisker og stekte eplebåter
- Mandelpoteter
- Hjemmelaget Julesaus
Varm Julemiddag
kr 269,- per person
- Langtidsstekt ribbe med sprø svor
- Medisterkaker og julepølse fra Metervare
- Rødkål, svisker og stekte eplebåter
- Mandelpoteter
- Hjemmelaget Julesaus
Juletapas
kr 350,- per person
- Tynnskåret serranoskinke og choricho med chornichons
- Modne oster fra Orkladal Ysteri med fiken
- Chillimarinert oliven og fetaost
- Dadler i bacon
- Steambun med honning og sennepsglasert svinenakke.
Rødkålslow og bbq-saus - Biter av hjemmelaget sylte med sennep, rødbeter og sprø løk
- Lefserull fylt med varmrøkt laks fra Garnviks Røkeri, ferskost, dill og sitron.
- Saltkokte småpoteter
- Grillet paprikadressing
- Aioli
- Foccaccia med rosmarin
- Langtidsstekt ribbe krydret med «five spice» Med sprø svor, selvfølgelig.
- Ribbesjy og surkål
- Medisterkaker fra Metervare stekt med svisker og eple
Tillegg for dessert
- Riskrem med rødsaus kr 49,- per pers
- Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus kr 55,- per person.
- Multekrem og krumkaker kr 60,- per person.